top of page

2024

Valparna växer så det knakar! Nu finns nya individuella foton på dem 5 veckor gamla

V20247.jpg
2024: Våra tjänster

Den 20 mars föder Chanel 9 st fina friska valpar! 5 hanar och 4 tikar. Allt gick bra och de äter och växer så det knakar!

HÄR kan du följa kullen!

V20241.JPG
2024: Våra tjänster

Vackra, runda och góa Chanel! Här 52 dagar in i graviditeten. Magen växer för var dag, och nu kan vi känna valparna röra sig därinne! I slutet av mars kommer de!

Ch49.jpg
2024: Våra tjänster

Luna och matte tar en liten tripp till Baltikum i början på mars, både för att turista men också testa lyckan på några utställningar.
Det börjar bra, redan första utställningen som hålls i Riga så slår Luna till och tar cert vilket då gör henne till LETTISK UTSTÄLLNINGS CHAMPION!
Helgen efter är vi i Vilnius och även där så vinner Luna sin klass, blir Bästa tik och Bäst i motsatt kön och får då både cert och CACIB (internationellt cert) Därmed blev hon också LITAUISK UTSTÄLLNINGS CHAMPION och LITAUISK VINNARE -24!!!
En mycket lyckad resa!

L34.jpg
2024: Våra tjänster

Efter att ha sett en hel del tecken så fick vi i slutet av februari bekräftat det vi misstänkte - att CHANEL ÄR DRÄKTIG!!!
Åh, så roligt! Nu räknar vi ner tills det är dags för valparna att födas i slutet på mars!
Intresserad av valp? Välkommen att höra av dig!

pregnant.jpg
2024: Våra tjänster

Vi åker till Göteborg och deltar på utställningar i två dagar. My Dog som är Nordens största hundevenemang.
Resultatet blir långt mer än vi vågat drömma om. Bland stort deltagarantal så vinner både Naomi, Chanel och Luna sina klasser på den första utställningen! Naomi blir Bästa Valp med HP, tätt följd av sin syster Alora som blev 2:a med HP. Chanel blir Bästa tik 1 med CERT och BIM! Därmed tog hon sitt tredje cert och vart SVENSK UTSTÄLLNINGSCHAMPION, men även DANSK UTSTÄLLNINGSCHAMPION eftersom hon har ett dansk cert sedan tidigare!!! Luna placeras som Bästa tik 2 efter sin syster!
Den andra utställningen blir nästan lika bra, Chanel och Luna vinner sina klasser, och Luna slutar som Bästa tik 2 även denna dag!
En oförglömlig helg!

2024: Våra tjänster

Chanel började löpa strax efter nyår som vi gissade. Nu räknar vi ner tills det är dags för små valpar i huset igen! Så enormt roligt!

De bör födas i slutet av mars med leverans till sina nya familjer i slutet på maj

Är du intresserad av en valp? Hör av dig på telefon eller mail omgående!

Fina pappan är  

C.I.B, SKCH, SICH, HUCH, HRCH, ROCH, ITCH

Erebos Arte Cassari

"Erebos"

Läs mer här!

Erebos1_edited.jpg
2024: Våra tjänster

Fina Chanel

Ch46.JPG
2024: Våra tjänster
bottom of page